Starší dorostČlánky

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 22 článků.
46_20211206_200647.jpg

Starší dorostenci utrpěli debakl. Novoveselští hráči jim ukázali, jak se hraje házená

V neděli před zápasem mužů sehráli svůj další zápas starší dorostenci. Soupeřem jim tentokráte byli hráči Nového Veselí. Ti se oproti našim klukům pohybují v horních patrech tabulky. A rozdíl byl znát. Veseláci v Liberci vyučovali rychlou házenou. Naši dorostenci bohužel nehráli dobře v útočné ani v obranné fázi. Po jednoznačném průběhu utkání prohráli 21:41.

SK Liberec Handball

Starší dorostenci bohužel podlehli Úvalům i na druhý pokus

Naši dorostenci měli o víkendu na programu velmi důležitý zápas. Proti Úvalům si nutně potřebovali připsat výhru. Bohužel okolnosti tomu moc nenapomáhali. Chyběli spojky Kozubík, Švestka a Knob. Výsledek duelu nehovoří v náš prospěch. Dorostenci nejspíše klíčový zápas sezony nezvládli a prohráli 30:24.

SK Liberec Handball

Starším dorostencům se zápas s Lovosicemi nevydařil dle představ. Prohráli o 4 branky

V sobotu 13.11. rozehráli starší dorostenci odvetná klání proti soupeřům ve své lize. Jako první přišli na řadu Lovosice, které se v lize pohybují na 2. místě. Liberecké tak nečekalo rozhodně nic snadného, ale pokud ještě chtějí pomýšlet na postup do play-off, tak do každého zápasu musí vstupovat s tím, že ho prostě zvládnou. Bohužel v zápase proti Lovosicím se jim moc nevedlo. Kluci prohráli na domácím hřišti 32:36.

35_20211101_174700.jpg

Starší dorostenci doma překvapili Plzeň a vyhráli 26:18

Posledním soupeřem se kterým se ještě dorostenci neutkali byla Plzeň. Utkání těchto dvou týmů se odehrálo v sobotu 30.10. v Dobi areně. Liberečtí zaskočili hosty skvělou obranou, přes kterou se jen velmi obtížně prosazovali. Liberec vyhrál celkem jednoznačně 26:18.

SK Liberec Handball

Konečně body! Starší dorostenci porazili KP Brno o 9 branek.

Starší dorostenci slaví první prvoligové body. Získali je na půdě Brna. Zápas se hrál v sobotu 23.10. už od 10:30. Kluky tak nečekalo i z hlediska brzkého času nic jednoduchého, ale zvládli to. Už taky bylo na čase. Skvěle!

SK Liberec Handball

Ani napotřetí body nevybojovali. Starší dorost dál čeká na výhru.

Po týdnu volna, které bylo způsobeno odložením zápasu s Jičínem, se starší dorostenci představili na hřišti Nového Veselí. Zápas byl na programu v sobotu 9.10. a pro naše kluky nedopadl vůbec dobře. Veseláci bohužel naše kluky přejeli rozdílem třídy. Prohráli jsme 36:15.

SK Liberec Handball

Čekání na výhru od starších dorostenců pokračuje. Nestačili ani na Úvaly.

V sobotu 25.9. odehráli starší dorostenci první domácí zápas v nové sezoně. Do Liberce přijel celek z Úval. Oba soupeři se dobře znají, protože spolu odehráli přípravné utkání před sezonou, které skončilo nerozhodným výsledkem 23:23. Na mistrovské utkání se ovšem lépe připravili hosté, kteří vyplenili Liberec a odvezli si domů 2 body za celkem jednoznačné vítězství 28:21.

SK Liberec Handball

Bohužel! Starší dorostenci do sezony nevstoupili dobře, když prohráli v Lovosicích.

Do 1. kola ligy vstupovali starší dorostenci s jasným cílem. Hned na začátek ligy urvat 2 body, které by znamenaly psychickou pohodu do dalších kol. V neděli 19.9. zajížděli na palubovku Lovosic. Bohužel kluci dělali řadu chyb, které mohly pramenit i z toho, že se jednalo o jejich 1. zápas v nejvyšší dorostenecké lize, a tak zápas nezvládli s konečným skóre 29:37.